Izvor: TANJUG
21.06.2022 u 11:47
0

PONOVO STIŽE NOVČANA POMOĆ DRŽAVE: Prijave do 24. juna, a evo i ko može da je očekuje

Proizvođači brašna mogu do petka, 24. juna, da se prijave za dobijanje novčane podrske od države na osnovu poziva koji je raspisala Uprava za agrarna plaćanja pri Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Poziv je raspisan u skladu sa Uredbom o vanrednoj interventnoj meri podrške proizvođačima brašna, a pravo na ovu pomoć, navodi se na sajtu Uprave, imaju proizvođači brašna koji su isporučivali brašno u pakovanjima do pet kilograma tipa T-400 glatko i T-500, u skladu sa uredbom kojom se uređuje ograničenje cena osnovnih životnih namirnica u Srbiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

KONSULTACIJE SA MMF OKO PENZIJA Ministar finansija Siniša Mali o povećanju penzija i izmeni švajcarske formule!

Koliko će se novca na ime pomoći isplaćivati proizvođačima pojedinačno, zavisiće od broja onih koji se prijave i količine brašna koju su isporučili, a za ovu namenu je ukupno izdvojeno 160 miliona dinara.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter