Izvor: Tanjug
26.12.2020 u 15:36
0

PUTEVI SRBIJE: Otežan saobraćaj na pojedinim putnim pravcima!

 Putevi Srbije saopštili su danas da se na deonici Valjevo – Bogdanovića brdo – Divčibare saobraćaj odvija otežano zbog snežnih padavina i nakon zastoja zbog autobusa koji se prethodno preprečio na putu.

Vozačima se savetuje da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu.

CRNA SUBOTA!

STRAVIČAN ZLOČIN Ljubavnicu ubio pred detetom, a zatim presudio i njenim roditeljima

KRVAVA TUČA Tinejdžer izboden nasmrt

HAPŠENJE U MIRIJEVU Mladić dilovao marihuanu, uhvaćen sa 250 grama

STRAVA KOD ŠAPCA Dečak (14) silovao devojčicu (4)

DETALJI DRAME U HOSTELU Evo šta se dešavalo sa bombašem

Kako se dodaje u saopštenju, na teritoriji Užica je zbog snežnih padavina na snazi zabrana za šlepere i kamione sa prikolicom na putevima I B i II reda.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima – Šabac – Koceljeva – Valjevo – Podbukovi, Mionica – Brežđe – Divčibare – Kaona, Šabac – Volujac – Zavlaka – Banja Badanja – Krupanj – Gračanica.

Šleperima i kamionima sa prikolicom zabranjeno je da koriste i putne pravce Krst – Korenita – Krupanj, Debrc – Banjani – Ub – Novaci – Koceljeva – Šabačka Kamenica – Donje Crniljevo – Osečina – Gunjaci – Pecka – Ljubovija, Valjevo – Poćuta – Debelo brdo, Krupanj – Šljivova, Valjevo – Lelić – Mravinjci, Šarena Bukva (Mačkov Kamen) – Stolice, Mravinjci – Povlenska Kosa, Lis – Kravarica – Ljetine.

KORONA U SRBIJI

KORONA PRESEK ZA SRBIJU: Registrovano 3.200 novozaraženih, preminulo 52 pacijenta

KON BEZ DLAKE NA JEZIKU: Krizni štab će protestovati bude li popuštanja mera

NOVI KONZILIJUM Dodik je u stabilnom stanju

EKS-JUGOSLAVIJA U ŽALOSTI Milka Babović preminula od korona virusa (VIDEO)

ŠIRI SE! Novo soj korona virusa stigao u Španiju

Putevi Srbije saopštili su i da na auto-putu E-80, u zoni tunela Bancarevo, nema više magle i da je vidljivost normalna.

Na naplatnim stanicama i graničnim prelazima nema zadržavanja vozila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter