Izvor: tanjug
08.10.2021 u 20:39
0

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Evo gde su radovi na putu

JP „Putevi Srbije“ obaveštava da se do 18. oktobra do 12 časova, izvode radovi rehabilitaciji kolovozne konstrukcije na državnom putu I A reda broj 1, na deonici od petlje Aleksinac do petlje Trupale.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka auto-puta. Saobraćaj se na službenom tehničkom prolazu prebacuje na suprotnu kolovoznu traku smera Beograd – Niš, gde se odvija dvosmerno.

PROČITAJTE JOŠ:  PAO PRVI SNEG! Zabeleli se planinski vrhovi

Radovi su obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Do 1. novembra produžava se trajanje obustave saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji mosta preko reke Ub na državnom putu II B reda broj 328, deonica Gola Glava-Joševa, u mestu Gola Glava. Alternativni putni pravac za teretni saobraćaj je preko Valjeva i Carića, dok je za putnička vozila alternativni putni pravac preko Družetića. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

JP „Putevi Srbije“ saopštava da će se 11. i 13. oktobra izvoditi redovni, periodični, servisni pregledi tunelske opreme i sistema u tunelima „Sarlah“, „Sopot“ i „Bancarevo“, na državnom putu I A reda broj 4, i to sledećom dinamikom:

– 11. oktobra od 9 do 17 časova, biće obustavljen saobraćaj u desnim cevima tunela „Sarlah“, „Sopot“ i „Bancarevo“, a za to vreme saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz leve cevi navedenih tunela.

– 13. oktobra od 9 do 17 časova, biće obustavljen saobraćaj u levim cevima tunela „Sarlah“, „Sopot“ i „Bancarevo“, a za to vreme saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz desne cevi navedenih tunela.

PROČITAJTE JOŠ:  SUTRA SU MIHOLJSKE ZADUŠNICE: Evo šta nikako ne valja raditi

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Obustava saobraćaja na delu državnih puteva II A reda broj 160 i II A reda broj 162, na deonicama Svilajnac (Lukovica) – Svilajnac i Petrovac na Mlavi (Veliko Laole) – Svilajnac (Lukovica) 10. oktobra, od 9 do 13.30 časova, zbog sportske manifestacije u naselju Svilajnac.

Tokom održavanja manifestacije, saobraćaj će biti preusmeren na lokalne ulice u Svilajncu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter