Izvor:
17.05.2017 u 13:30
0

PUTIN SVIRA TRAMPU: Evo kojom melodijom namerava da ga DOTAKNE! (FOTO)

Prvo sastanak, pa razgovor o aktuelnim pitanjima, a onda može da se izabere melodija, smatra lider Rusije.

U nedelju je Putin pre sastanka sa kineskim predsednikom u rezidenciji vlade seo za klavir i odsvirao pesme "Grad na neobuzdanoj Nevi" i "Moskovski prozori".

– Sa Trampom? Ne znam, mislim da prvo treba da se sastanem sa njim, razgovaram i prema rezultatima izaberem melodiju – odgovorio je Putin na pitanje novinara koju melodiju bi svirao pre susreta sa Trampom.

Predsednik Rusije dodao je da je u očekivanju sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom jednostavno "prebirao po tipkama" klavira i nije mislio da će snimak izaći u javnost.

– Žao mi je što je klavir bio veoma raštimovan. Bilo je veoma teško da se svira – rekao je Putin.

– Mislio sam da ako gospodin Peskov nešto i snima, to je najverovatnije za ličnu upotrebu, za arhivu, ali oni su odlučili da ga objave. Ništa strašno, mislim da vas nisam razočarao – prokomentarisao je svoje sviranje Putin.

Izvor: Glas Moskve

Foto: Twitter/RussiaInsider, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter