Izvor:
07.12.2016 u 22:23
0

Raste broj žrtava: Stravična avionska nesreća, dosad pronađeno 21 telo!

Pakistanski avion sa 47 putnika i članova posade na letu PK-661, koji je nestao posle poletanja, srušio se na severu zemlje, javlja Rojters.

Mediji u Pakistanu javljaju da se avion srušio u provinciji Havelijan, a da je dosad pronađeno telo 21 poginulog.

Kako je ranije navedeno, avion je nestao po poletanju s aerodroma u severnoj pakistanskoj oblasti Čitral. Avion je poleteo za Islamabad, preneo je AFP.

Pakistanska aviokompanija "PIA" je saopšstila da se u avionu "nalazilo oko 40 ljudi". Predstavnici civilne avijacije su objavili da je u letelici bilo 47 osoba.

Regionalni šef policije Laik Šah je rekao da se avion srušio u planinskoj oblasti Havelijan.

– Spasilački timovi pretražuju mesto pada aviona i kasnije ćemo znati više – rekao je Rojtersu portparol civilne avijacije.

Pretpostavlja se da je uzrok pada aviona kvar motora.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter