Izvor: Blic
08.08.2024 u 11:10
0

RHMZ IZDAO NAJNOVIJE UPOZORENJE: U narednih sat vremena u ovom delu Srbije moguća kiša

Republički hidrometeorološki zavod najavio je da će u narednih sat vremena ponegde padati kiša u narednom satu u Bačkoj.

Republički hidrometeorološki zavod najavio je da će u narednih sat vremena ponegde padati kiša u narednom satu u Bačkoj.

Podsetimo, u Srbiji se od danas očekuje toplotni talas sa temperaturom do 35 stepeni, a za vikend i u ponedeljak do 37, a od narednog utorka i do 40 stepeni, najavio je RHMZ jutros.

ČITAVO BOGATSTVO: Komplet ručak sa kafom i salatom na Zlatiboru po gotovo nemogućoj ceni

Kratkotrajni pljuskovi u tri dela Srbije

Kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom očekuju se na severozapadu, jugozapadu i jugu Srbije. Duvaće slab i promenljiv vetar koji će popodne biti slab do umeren severozapadni.

Najniža temperatura danas biće od 11 do 20 stepeni, a najviša od 32 do 35.

Na većem delu teritorije Srbije na snazi je danas žuti meteo alarm zbog visokih temperatura, a samo je na teritoriji Kosova i Metohije i jugoistočne Srbije vreme nešto opasnije te je na snazi narandžasti meteoalarm.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter