Izvor: kurir
29.07.2024 u 15:26
0

SRBI MASOVNO LETUJU UPRAVO OVDE: Povratna avio karta 50€, smeštaj po danu isto toliko

Malta je destinacija koja je poslednjih godina vema popularna za letovanje među našim turistima. Ovo je ostrvska zemlja koju sačinjava arhipčelag u Sredozemnom moru i leži južno od Sicilije. Malta, Gozo i Komino su ostrva koja i te kako imaju šta da ponude turistima.

Na Malti živi ukupno oko 500.000 stanovnika, dok su prema nekim projekcijama čak 40.000 njih Srbi.

Ova destinacija postala je popularna zbog jeftinih avionskih karata jer povratna karta može da se nađe od 40 do 50 evra. Što se tiče agencijskih aranžmana koji uključuju let, smeštaj u hotelu sa tri zvezdice, hranu i piće mogu se naći od 500 evra pa naviše.

Na TikToku pojavio se video-snimak sa cenama na ovom ostrvu u kome je autorka navela da je povratnu avionsku kartu Beograd-Malta platila 50 evra, dok smeštaj na Malti košta od 50 do 100 evra. Autobuska karta dva sata vožnje iznosi dva evra.

NAREDNIH DANA SUNČANO I TOPLO: Evo da li ćemo imati još toplotnih talasa

Što se tiče cene ležaljki i suncobrana u videu stoji da iznose 15 evra.

Piće i hrana na plaži

  • Voda 1,5
  • Kafa 1,20-4,5
  • Pivo 3-4,5
  • Kokteli 4,5-10
  • Brza hrana 5-13

*Iznosi su u evrima

Kao preporuka turistima navela je da na Malti obavezno treba videti Valetu i tri grada preko puta Valete, Marsaxlokk Mdinu, ostrva Gozo i Komino ST. Julians i Silmu, Blue Grotto, lepe peščane plaže na Malti su Golden Bay, Riviera beach, Paradise Bay i Ramla Bay.

– Izlet do Goza i Plave lagune trajektom košta 15 evra – navodi se u objavi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter