Izvor: Novosti
22.02.2022 u 14:01
0

SREĆAN KRAJ POTRAGE U ARILJU: Milan Stefanović (16) vratio se kući

Milan Stefanović (16) iz Arilja, koji je nestao juče oko 21 čas i koji je poslednji put viđen na benzinskoj pumpi u ovom gradu, danas oko 13 časova – vretio se kući živ i zdrav!

Potraga za mladićem trajala je tokom celog dana, a brat ovog srednjoškolca opisao je nestalog, u nadi da će to olakšati potragu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nekoliko časova kasnije, Milan se vratio kući, a svoj odlazak opravdavao je nesporazumima u porodici.

Podsetimo, Milan je iz kuće izašao juče u 9.30 časova ujutru i nije se vraćao, a kamere su ga u večernjim časovima snimile na benzinskoj pumpi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter