Izvor: ALO
05.06.2024 u 14:51
0

U NAREDNIH SAT VREMENA ĆE OVDE UDARITI PLJUSAK! RHMZ izdao HITNO upozorenje, sklonite se sa ulica

Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je u 14:17 časova novo hitno upozorenje

U objavljenom upozorenju stoji:

– U narednih sat vremena u Vojvodini, zapadnoj Srbiji, Šumadiji, kao i na širem području Beograda, kiša ili lokalni pljuskovi s grmljavinom.

Pre ovog upozorenja RHMZ je u 13 sati najavio da će se u naredna dva sata u zapadnoj Srbiji, Šumadiji i na severu Banata ponegde kiša i lokalni plјuskovi s grmlјavinom.

Da je vreme nestabilno svedoči i upozorenje RHMZ pre toga, oko 12 časova, a glasilo je: „Na području Mionice u narednih sat vremena plјuskovi sa grmlјavinom i pojavom sugradice i grada, a naredna dva sata u zapadnoj Srbiji i na severu Bačke ponegde kiša i lokalni plјuskovi s grmlјavinom“.

 

IZVEŠTAJ OEBSA O PRESUDAMA: Veliki broj oslobađajućih u predmetima organizovanog kriminala i korupcije na Kosovu

celoj Srbiji upaljen je žuti meteoalarm zbog grmljavine, tako da se očekuje da će tokom dana različiti delovi zemlje biti pod upozorenjem.

Kako se navodi na sajtu RHMZ, žuti meteoalarm znači:

„Vreme može biti opasno (potencijalno). Vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku. Treba nastaviti sa informisanjem o očekivanim meteorološkim uslovima. Ne preduzimajte nepotrebne rizike“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter