Izvor: Tanjug
20.12.2020 u 09:34
0

U NEDELJU UJUTRO MAGLA ILI NISKA OBLAČNOST: Posle podne pretežno sunčano, temperatura do 10 stepeni

U Srbiji će danas ujutru i pre podne u nižim predelima, po kotlinama i dolinama reka biti magla ili niska oblačnost, posle podne pretežno sunčano, osim u Bačkoj, Sremu, Timočkoj Krajini i po pojedinim kotlinama gde će se oblačnost zadržati tokom celog dana, saopšto je Republički hidrometeorološki zavod.

Ponegde se očekuje rosulja. Na planinama će tokom celog dana biti pretežno sunčano. Duvaće slab i umeren vetar, na jugu Banata povremeno i jak, južni i jugoistočni. Najniža temperatura će se kretati od minus dva do dva stepena Celzijusa a najviša od četiri do 10 stepeni.

OVO MORATE ZNATI

KORONA PO GRADOVIMA Beograd stao na kotu 1.000

OTKRIĆE BRITANACA Novi soj kovid 19 brže se širi!

DOBRA VEST NA SVETOG NIKOLU! Padaju korona brojke!

VUČIĆ RAZGOVARAO SA MAKRONOM: Poželeo sam mu brz oporavak! (FOTO)

GOJKOVIĆ: Fajzerova vakcina ispunjava sve propisane standarde

U Beogradu će ujutru i pre podne biti magla ili niska oblačnost, a posle podne se očekuje razvedravanje. Duvaće slab i umeren, jugoistočni vetar. Najniža temperatura kretaće se od nula do dva stepena, najviša oko sedam stepeni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter