Izvor: Happy BSC
21.08.2021 u 20:00
0

U „VIKEND JUTRU“: Otkrivamo kakav je položaj žena u Avganistanu, kako se brani srpska čast i sve goruće teme na TV HAPPY!

Da  Vam dan dobro počne, tu je “Vikend Jutro” na TV Happy. I ovog vikenda najaktuelnije teme I eminentni gosti sa Anđelom Lakićević i Božidarom Gutićem.

Za prelistavanje dnevne štampe, tu su Saša Milovanović, direktor “Srpskog telegrafa” I Dušan Vukajlović, urednik lista “Alo”.

VAŽNO:

VUČIĆ OBIŠAO RADOVE NA ISTOKU SRBIJE: Ovo je biser Evrope, zato hoćemo i puteve na Kosovu – dovezli smo mašine, a oni poslali snage da BIJU NAŠE RADNIKE! (VIDEO)

ŠEŠELJ ZA HAPPY TV – POSLAO ŽESTOKU PORUKU: Jednom će Srbija da se vrati na Kosovo, to je naš zavet – a OVO im ja garantujem!

KON ZA „TELEMASTER“ NA TV HAPPY: Apelujem na vakcinaciju dece starije od 12 godina, potpuno je efikasna!

NAJNOVIJA VEST: Preminulih 11 od korone!

Goruća tema u svetu je dešavanje u Avganistanu. Ono zbog čega su svi zabrinuti je kakav će obrazac ponašanja da nametnu Talibani I položaj žena. Veliki strah izaziva to što nam dolaze informacije da su žene zlostavljane jer žele da rade, da se obrazuju… O ovim I drugim temama, u  “Vikend jutru” govoriće  Vladimir Orlić, član predsedništva u SNS i Filip Radojčić, urednik Globusa u Objektivu.

A, kako se brani srpska cast, pojasniće nam   Dragoslav Bokan , predsednik Instituta za nacionalnu strategiju, publicista, književnik i režiser i Miša Vacić, Srpska desnica.

Za kraj proizvođač lešnika, Saša Ilić I Đera, mesar.

Svakog radnog dana I vikenda budite uz Happy gde vas čekaju najnovije informacije iz zemlje I sveta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter