Izvor: telegraf
20.09.2021 u 14:07
0

UŽAS: Srpkinja pokušala da PRODA DETE u Crnoj Gori za 500 evra!

D. H. (38) iz Srbije, uhapšena je u Podgorici zbog sumnje da je izvršila krivično delo trgovina ljudima na štetu maloletne ženske osobe iz Novog Pazara.

PROČITAJTE JOŠ: NAPADAČ SA MAČETOM SE PREDAO: Gotova potera u Kragujevcu

– Sumnja se da je ovo krivično delo D.H. izvršila na način što je 16. septembra ilegalno ušla na teritoriju Crne Gore u blizini Rožaja sa maloletnom oštećenom koju je nameravala da proda za iznos od 500 evra licu S. H. iz Podgorice, radi sklapanja braka – navodi se u saopštenju policije.

PROČITAJTE JOŠ:  JOCA AMSTERDAM NA SLOBODI SAMO JEDAN DAN – OVO JE RAZLOG zbog kog izlazi iz požarevačke Zabele!

Po nalogu nadležnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici D.H. je lišena slobode. Ona je privedena postupajućem tužiocu na dalju nadležnost koji joj je odredio zadržavanje do 72 časa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter