Izvor: telegraf
13.11.2021 u 07:12
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 13. NOVEMBAR: Srbija danas pod maglom i mrazom

Ovog jutra će mestimično biti prisutna magla i slab mraz, dok će tokom dana biti pretežno sunčano.

Po pojedinim kotlinama magla će se zadržati i pre podne.

PROČITAJTE JOŠ: MINISTAR ALEKSANDAR VULIN: Nedopustivo je da neko svojim ponašanjem ugrožava javni red i mir, svako ko to uradi biće i kažnjen!

Duvaće slab vetar, u južnom Banatu umeren, jugoistočni.

Najniža temperatura od kretaće se od minus četiri do četiri, a najviša dnevna od 10 do 15 stepeni. U mestima sa dužim zadržavanjem magle temperatura će biti od šest do devet stepeni.

PROČITAJTE JOŠ: Pripadnici 63. brigade realizovali zajedničku obuku sa turski specijalcima u Ankari (FOTO)

I u Beogradu ujutru magla, a u toku dana pretežno sunčano.

Duvaće slab jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće tri, a najviša 13 stepeni.

U nedelju i ponedeljak pretezno oblačno, na zapadu i jugozapadu ponegde kratkotrajna kiša. U ponedeljak se u košavskom području očekuje pojačanje jugoistočnog vetra.

U utorak i sredu u većem delu zemlje razvedravanje, u Timočkoj Krajini tmurno, u košavskom podurčju duvaće jak i olujni jugoistočni vetar.

Od četvrtka do subote biće oblačno, malo hladnije, mestimično sa slab kiša, u planinskim predelima sneg.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar