Izvor: Tanjug
10.02.2021 u 07:45
0

VREMENSKI ROLERKOSTER: Spremite se, još danas toplo, a od sutra PONOVO ZIMA!

U Srbiji će još danas biti toplo povremeno sa kišom, a od sutra popodne očekuje se jako zahlađenje i prelazak kiše u sneg i u nizim predelima, saopstio je RHMZ.

NAJVAŽNIJE DANAS

PREDSEDNIK SRBIJE PORUČIO: Naš izbor da čuvamo svoju zemlju, da imamo svoju armiju! (VIDEO)

Vladika Pahomije pozitivan na korona virus!

BOMBA I PUCNJAVA U AMERICI: Ranjeni kritično, zavladao STRAH! (FOTO)

KORONA PRESEK: Brojke rastu u Srbiji!

Danas će na severu i zapadu biti oblačno, ujutro i pre podne uglavnom suvo, posle podne mestimično s kišom.

U ostalim krajevima promenljivo oblačno, a uveče i tokom noći kiša će se, uz jače naoblačenje, preko centralnih krajeva zemlje proširiti ka istoku i jugoistoku. Na visokim planinama padaće sneg. Vetar slab i umeren juzni i jugoistocni, na jugozapadu jak jugozapadni.

U toku noći na severu i zapadu vetar u pojacanju i skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura od 2 do 8 C, najviša dnevna od 13 C na severu do 19 C na jugoistoku, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu oblačno, kasnije posle podne, uveče i noću povremeno s kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u toku noći u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura oko 8 C, najviša dnevna oko 16 C.

Izgledi vremena za narednih sedam dana – do 17. februara:

U četvrtak oblačno i vetrovito sa najvsisom temperaturom u jutarnjim satima. U većem delu kiša, na planinama sneg. Pre podne na severu i zapadu, posle podne i u ostalim krajevima jako zahladenje i prelazak kiše u sneg i u nizim predelima, ponegde uz formiranje manjeg snežnog pokrivača.

PROČITAJTE JOŠ

Intervju predsednika Vučića na kineskoj TV videlo 70 miliona

ŽESTOKE KRITIKE ERDOGANA PRIŠTINI: Otvaranjem ambasade u Jerusalimu izdali ste i mene i Tursku

STIŽE NAM KRVAVA KIŠA U SRBIJU: Evo o čemu se zapravo radi

Prestanak padavina očekuje se pre podne na severu i zapadu, a uveče i u ostalim krajevima. Duvaće umeren i jak severozapadni vetar, na istoku sa udarima olujne jacine.

Od petka osetno hladnije, ledeni dani, naročito u jutarnjim satima, kada se u većini mesta očekuje umeren mraz. Tokom dana uglavnom suvo, samo će ponegde u brdsko-planinskim predelima provejavati slab sneg.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter