Izvor: Novosti
12.07.2021 u 11:26
0

ZAPRAŠIVANJE KOMARACA U ĆUPRIJI I PARAĆINU: Akcija traje dva dana – prskaće iz vazduha i sa zemlje

Na teritoriji dve susedne opštine, u Ćupriji i Paraćinu, danas i sutra sprovešće se dve akcije uništavanja komaraca.

U FOKUSU:

VESIĆ ZA HAPPY TV: Pričali su da je nemoguće, a sada autobusima ljudi dolaze da vide Beograd na vodi i spomenik Stefanu Nemanji!

DANAS JE PETROVDAN! Praznik posvećen apostolima Petru i Pavlu! Evo šta bi valjalo da uradite na današnji dan

VUČIĆ SA DONELIJEM: Predsednik Srbije sastaje se danas sa američkim državnim sekretarom

VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJAK: Uskoro NARANDŽASTI meteoalarm!

Tretman se u oba grada sprovodi sa zemlje i iz vazduha aviozaprašivanjem, a cilj je suzbijanje odraslih jedinki komaraca, nakon što je u prethodnom periodu rađen larvicidni tretman.

U Ćupriji se akcija sprovodi večeras od 19 do 23 sata, a u susednom Paraćinu sutra u istom vremenskom periodu. Pčelari su upozoreni da preduzmu mere obezbeđenja i zaštite svoje košnice sa pčelinjim društvima u vreme dok akcija traje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter