Izvor: Alo
28.05.2024 u 09:11
2

HARADINAJ: „Ovaj čovek je protiv sopstvene zemlje“!

Predsednik Alijanse za budućnost tzv. Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je kosovskog premijera Aljbina Kurtija regrutovala Srbija te da Kurti sprovodi rusku agendu, prenosi Reporteri.

Haradinaj navodi da se to „vrbovanje“ dogodilo za vreme dok je Kurti bio u zatvoru u Srbiji.

Kada je reč o ruskoj agendi koju, kako Haradinaj kaže, Kurti sprovodi,  ona je „usmerena na to da se tzv. Kosovo udalji od SAD i Natoa.

„Kažem vam da je Aljbin Kurti regrutovan u srpskom zatvoru. I pre nego što je otišao u Srbiju bio je blizak sa Srbima, ovde u Prištini, prošlo je više vremena pre nego što je Aljbin postao portparol OVK, ne znam kako je stigao tamo. Sva ova dela imaju pokriće da nam izazovu veliku opasnost koja je daleko od Amerike, od Natoa i od evroatlantskih integracija. Ovaj čovek sprovodi rusku agendu i protiv je sopstvene zemlje“, kazao je Haradinaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “HARADINAJ: „Ovaj čovek je protiv sopstvene zemlje“!”

  1. Pa sta drugo ima da prica Haradinaj sada kada je opozicija na njegovom mandatu sta je Opozicija Har radio ucinio za Kosova nista barem Kurti nema robe iz Srbije sengenski prelazi po EU tablice pasose itd itd nema zso i nece je ni biti da danas glasaju na Kosova Kurti ima podrsku preko 59/64 i sta sada iduce godine ili prije na SE i to se zove pobeda nema predaje Kosova ostane jedno cjelovito Drzava na KM sada vladaju Kosovari i tesko da ce ih neko odbaciti od tih 4 opstine tako da Kurti Dobija a Opozicija neka prica pricu nista bolje no na Srbiju opozicija prica he he sve gore i gore o poziciju

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter