2°C

Beograd

Photo: PIXABAY

Izvor: Telegraf

U autobusu otkriveno 53 kilograma marihuane!

Golden Rose ad

Carinici su na prelazu Gradina uspeli da spreče pokušaj krijumčarenja 53 kilograma marihuane skrivene u fabričkim šupljinama jednog autobusa.

Droga je otkrivena kada je na red za izlaznu kontrolu iz zemlje pristigao autobus niških registarskih oznaka, pun putnika koji su krenuli na šoping turu u Istanbul, saopštila je Uprava carina. 

PROČITAJ JOŠ:  Uhapšeni zbog više teških krađa

Carinici su zamolili putnike da napuste autobus, a kada su u razgovoru sa njima saznali da su oni to putovanje dobili gratis, bio je to dodatan razlog za detaljan pregled.

Kontrolom unutrašnjosti vozila otkrivene su nepravilnosti u podu prednjeg dela autobusa, tačnije u prvom redu sedišta odmah iza vozačevog mesta. Kada su carinici podigli podnu oblogu bilo je jasno da se u podu krije šupljina koja je namenski napravljena za krijumčarenje. 

PROČITAJ JOŠ: Manijak napada žene na groblju u Malom Mokrom Lugu

O celom slučaju obavešteni su policija i Tužilaštvo, a detaljan pregled i vađenje paketa sprovedeno je nakon što je to odobrio javni tužilac koji je ubrzo pristigao na lice mesta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad