Izvor: ALO
21.10.2021 u 10:37
0

Manijak napada žene na groblju u Malom Mokrom Lugu

Ženska osoba prijavila je policiji da je bila žrtva napasnika koji se skrivao na groblju u Malom Mokrom Lugu, u Beogradu.

Prema njenim rečima, pre dva dana muškarac starosti oko 40 godina, sa rancem na leđima napao je na groblju, a sekunde su je spasile da ne nastrada. 

PROČITAJTE JOŠ: Uhapšeni zbog više teških krađa

– Upozorenje za žene. Manijak vreba na groblju u Malom Mokrom Lugu. Mene je jurio, bila sam sama, ali sam uspela da pobegnem. Sva sreća pa mi je auto bio u blizini. Jedva sam izvukla živu glavu. Radi se o muškarcu starosti oko 40-ak godina sa rancem – tvrdi preplašena devojka koja je svoje traumatično iskustvo podelila na društvenim mrežama kao apel ženama da vode računa ukoliko same porolaze tom deonicom.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter