Izvor: tanjug
09.07.2021 u 19:22
0

SUTRA NASTAVAK: Zavrsen sastanak lidera stranaka i predstavnika Evropskog parlamenta

Sastanak predstavnika srpskih stranaka u okviru međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima, na kojem su učestvovali i posrednici iz Evropskog parlamenta, završen je večeras u Beogradu, a biće nastavljen sutra razgovorima o medijima.

VAŽNO:

APELACIONI SUD ODBIO ŽALBU! Rista Jovanović ostaje u zatvoru

MINISTAR STEFANOVIĆ PORUČIO: Srbija jača i hoće da ulaže u svoju budućnost

SASTANAK PATRIJARHA I POVERENICE: Unaprediti ravnopravnost i solidarnost

U dijalogu su učestvovali evropski poslanici Tanja Fajon, Vladimir Bilčik i Knut Flekenštajn, koji su prethodno jutros razgovarali s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a zatim i sa predsednikom parlamenta Ivicom Dačićem.

Sastanku u Palati Srbija prisustvovali su iz redova vladajuće većine Sandra Božić, Vladimir Orlić i Dejan Ðurđević iz SNS-a, Ðorđe Milićević iz SPS-a, predstavnici SVM-a, Jedinstvene Srbije i SDPS-a.

Iz opozicije prisutni su bili generalni sekretar Stranke slobode i pravde Ljuban Panić, predsednik DS-a Zoran Lutovac, PSG-a Pavle Grbović, predsednik Z ZS-a Nebojša Zelenović, a ispred Ne davimo Beograd Ðorđe Pavićević.

Tu su bili i lider SDS-a Boris Tadić, predsednik Dveri Boško Obradović, predsednik Dosta je bilo Saša Radulović, predsednik LSV-a Nenad Čanak, dok je Tatjana Macura iz SMS-a ranije rekla da danas neće prisustvovati sastanku iz zdravstvenih razloga.

Sutra se očekuje i konferencija za medije, na kojoj će se obratiti predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić i predstavnici Evropskog parlamenta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter