Izvor: TANJUG
21.05.2022 u 13:48
0

VULIN KOMENTARISAO IZJAVU VOKERA: Ipak su opasniji prijatelji koji su nas bombardovali

Komentarišući izjavu bivšeg američkog ambasadora pri NATO-u Kurta Volkera da Beograd mora da izvuče zaključke iz sukoba u Ukrajini i da je Moskva „veoma opasan prijatelj“, ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin rekao je da su „ipak, opasniji prijatelji koji su nas bombardovali“.

„Nije nam rekao kakve zaključke treba da izvučemo iz NATO agresije na Srbiju, bombardovanja Republike Srpske i ponovljenih zahteva da priznamo takozvano Kosovo kao državu. Koliko li su samo to opasni prijatelji? Biće da su, ipak, opasniji prijatelji koji su nas bombardovali“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

VUČIĆ I ORBAN NA OTVARANJU SAJMA POLJOPRIVREDE U NOVOM SADU: „Rezultati govore više od reči, zahvalnost Mađarskoj ne smemo da zaboravimo“ (FOTO, VIDEO)

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter