Izvor: novosti/happybsc
23.10.2022 u 21:39
0

ANA BRNABIĆ O NOVOM MANDATU I NACIONALNIM INTERESIMA: „U novoj Vladi su sve jaka imena i stručni ljudi!“

Premijerka Srbije Ana Brnabić je večeras rekla da su u novoj Vladi jaka imena.

Ona je navela da su okolnosti postale ozbiljne od održavanja izbora, pa do danas.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Vlada koja je u tehničkom mandatu je i dalje vlada koja obavlja sve poslove važne za građane. Od kada su održani izbori do danas je praktično počeo treći svetski rat, okolnosti su ozbiljne i bilo je važnije da se pripremimo za zimu – navela je Brnabić.

Kako je rekla to je odgovorno vođenje države.

– Imamo jaka imena u vladi, jako stručne ljude. To je prosrpska vlada. Nema ni levo ni desno, ni istoka, ni zapada, to je vlada koja se bavi i brani naše nacionalne interese. SNS je kao okosnica ove vlade pokazala da nam nisu važne fotelje – dodala je mandatarka.

Mandatarka kaže da je ona ponosni član SNS i da se danas osećala ponosno jer su bivši ministri izašli i zahvalili se na tome što su imali čast da rade za svoju zemlju i mislim da je to retkost.

Ona će se kada joj se završi mandat zahvaliti na časti koja joj je ukazana, te će nastaviti da radi za svoju zemlju na neki drugi način.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter