Izvor: Alo.rs
23.10.2022 u 22:15
0

BRNABIĆ IZJAVILA DA JE ČAST RADITI SA PREDSEDNIKOM: „Vučić ne povlači potez ako nema isplanirana tri poteza unapred“

Premijerka je govorila o spremnosti predsednika Vučića da žrtvuje svoju poziciju.

Brnabić je izrazila nadu da do toga neće doći, ali je predsednik strancima jasno pokazalo da je spreman da žrtvuje svoju poziciju.

ANA BRNABIĆ O NOVOM MANDATU I NACIONALNIM INTERESIMA: „U novoj Vladi su sve jaka imena i stručni ljudi!“

– Čak i da se to desi, politika SNS se neće menjati. Odgovori će biti isti dok je Srpske napredne stranke – dodala je ona i istakla da Vučić nikada ne povlači potez, ako nema isplanirana tri poteza unapred.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mislim da se nikada nećemo naći u tako bezizlaznoj situaciji da podnese ostavku da bi nam kupio šest do devet meseci, ali je izuzetno odgovorno biti spreman da se odrekneš funkcije. Čast mi je da radim rame uz rame sa takvim čovekom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter