Izvor: Novosti
10.05.2024 u 15:14
2

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA OČITAO BUKVICU ANTISRBIMA: „Da nije VUČIĆA, Srbija bi bila svedena na Beogradski pašaluk“

U okviru kampanje za lokalne izbore za grad Beograd I opštinu Mladenovac predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma I član Predsedništva SNS Darija Kisić razgovarali su danas sa građanima Mladenovca na pijaci u tom gradu.

– Pozivam građane Beograda i Mladenovca da na izborima 2. juna glasaju za listu broj 1 ‘Aleksandar Vučić Beograd sutra“ i „Aleksandar Vučić – Mladenovac sutra“. Na broju jedan je politika stabilnosti, sigurnosti, razvoja i boljeg sutra za sve građane –  izjavio je Dragan Marković Palma.

– Sigurna sam da će građanima o na predstojećim lokalne izborima, kao i do sada, dati podršku listi čiji je nosilac predsednik Srbije Aleksandar Vučić , za sve ono što je urađeno do sada i što će biti urađeno u interesu svih naših građana, za Beograd sutra i za Mladenovac sutra – rekla je Kisić. Marković i Kisić su se obratili i meštanima mladenovačkog sela Velika Krsna.

– Ovde smo zbog vas i upravo ste vi ti koji nam dajete snagu da još više radimo i stvaramo. Da pokažemo 2. juna da smo još složniji i jači nego ikada – poručila je Kisić u Velikoj Krsni.

KUKNJAVA, KRV I RUSKO RAZARANJE: KIJEV naredio potpunu EVAKUACIJU HARKOVSKE OBLASTI, pa RUSI RAZORILI MOST – UŽARENA KLEŠTA se obavijaju oko UKRAJINACA (VIDEO)

– Ja verujem Aleksandru Vučiću, a poznavao sam i imao komunikaciju sa svim predsednicima Srbije i SRJ i SCG u zadnjih 30 – ak godina i mogu da vam kažem da je Aleksandar Vučić najbolji predsednik Srbje u istoriji i da nije njega Srbija bi bila svedena na beogradski pašaluk – naglasio je Dragan Marković Palma u Velikoj Krstić kod Mladenovca i pozvao sve da glasaju za listu pod rednim brojem 1 i u Beogradu i u Mladenovcu.

Marković i Kisić razgovarali su i sa meštanima sela Vlaška kod Mladenovca. Poznati Palmin kamper, brendiran za ovu izbornu kampanju stigao je danas i u Mladenovac i njegovu okolinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “DRAGAN MARKOVIĆ PALMA OČITAO BUKVICU ANTISRBIMA: „Da nije VUČIĆA, Srbija bi bila svedena na Beogradski pašaluk“”

  1. Beogradski pašaluk se izgrađuje mostovi putevi expo stadion,bg.na vodi pod vodom u vodi pored vode,veće plate jeftiniji prevoz,rasprodaje,akcije,klinike ………sve to radi naša vlast,čak je i predsednik rekao da će tamo nekad u Beogradu plata biti 1400 evra a u ostatku zemlje 1000?

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter