Izvor: HAPPY
20.05.2024 u 19:48
0

MINISTAR POLICIJE O DANAŠNJOJ AKCIJI NA KIM: Kurti nastavlja sa terorom srpskog naroda

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je Kurti, upadom policije u ekspoziture Poštanske štedionice, nastavio sa terorom protiv srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

„Kurti nastavlja sa terorom protiv srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, upadom policije u ekspoziture Poštanske štedionice“, rekao je Ivica Dačić.

Ministar unutrašnjih poslova takođe se obratio i međunarodnoj zajednici upitavši „dokle će tolerisati nasilje nad Srbima“.

„Ako je hapšenje dinara deo politike Kurtija kojeg Zapad podržava, šta je sledeće? Hapšenje dinara, proterivanje i ubijanje Srba, zar to treba da dočekamo?“, upitao je Dačić.

On je na kraju zaključio da Kurtiju „ne vredi govoriti“ i da, ako se međunarodna zajednica ne dozove pameti, „sve ovo vodi u nove sukobe na Balkanu sa nesagledivim posledicama“.

Podsetimo, kosovska policija ušla je danas u dve ekspoziture Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici, a Kosovo onlajn javlja da su i u toj banci u Leposaviću. Nema detalja o razlozima dolaska.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter