Izvor: INFOREMR
10.05.2024 u 11:43
2

NARKOMANSKO LEGLO U LEPOSAVIĆU: Kurtijevi Srbi na čelu sa Radoicom Radomirovicem šmrču kao ludi!

Na društvenim mrežama objavljen je novi snimak na kom se vidi drogiranje Kurtijvih poslušnika u opštini Leposavić, a sve pod palicom njegovog glavnog izvršioca za prljave poslove i sluge Radoice Radomirovića koji je opštinu pretvorio u narkomansko leglo!

Na video snimku koji je nastao u podrumu opštine Leposavić koju je uzurpirao Kurti sa svojim lažnim gradonačelnikom, razgovetno se čuje Radoica Radomirović u čijem društvu se vidi Dragan Aksentijević koji više puta šmrče kokain i jasno poručuje svom šefu da se drogiraju.

– Ja volim da sednemo ja, ti fejs tu fejs da uzmemo malo kokaina, malo da se opičimo, da se klepimo malo… – kaže Aksentijević čime jasno signalizira da se i Radomirović drogira.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “NARKOMANSKO LEGLO U LEPOSAVIĆU: Kurtijevi Srbi na čelu sa Radoicom Radomirovicem šmrču kao ludi!”

  1. Šta rade tužioci,veleizdaja je postala normalna pojava,!Svi šiptari koji imaju naše lične karte ,poternica .Ako je Kosovo Srbija poternice protiv ovih kalimero jajima i mućkova od Kurtija pa na dalje ,ima k. dela kolko oćeš,a svi ućk teroristi u uniformi policije na crvenu potkriću, pa da se menjamo za naše mučenike.

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta rade tužioci,veleizdaja je postala normalna pojava,!Svi šiptari koji imaju naše lične karte ,poternica .Ako je Kosovo Srbija poternice protiv ovih kalimero jajima i mućkova od Kurtija pa na dalje ,ima k. dela kolko oćeš,a svi ućk teroristi u uniformi policije na crvenu poternicu, pa da se menjamo za naše mučenike.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter