Izvor: Tanjug
27.09.2022 u 09:48
0

DAČIĆ SVIM SRCEM UZ PREDSEDNIKA U IZAZOVNIM VREMENIMA: „Oni nikako da shvate da nikakav neprincipijalni pritisak i pretnje neće uticati na Vučića da promeni svoju politiku!“

Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je da pruža apsolutnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom svih jasnih stavova koje je istakao na sednici i javnom obraćanju u Njujorku, a naročito nakon snažnih pritisaka koje oseća naša država. 

Ivica Dačić pruža apsolutnu podršku predsedniku:“SPS čvrsto stoji u podršci Aleksandru Vučiću u ovim ključnim danima za budućnost i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji“

„U ovim teškim danima želim da izrazim punu i nedvosmislenu podršku Predsedniku Republike Srbije – Aleksandru Vučiću u odbrani naših nacionalnih i državnih interesa. Srbija se svim svojim snagama bori za mir učestvujući u pregovorima u Briselu iako Pristina ne želi da sprovede šta je dogovoreno, stalno sprovodeći jednostrane poteze koji imaju za cilj vojno osvajanje Severa Kosova I Metohije i pogron I proterivanje Srba. Evropska unija i Zapad ćute, ćime, u stvari, odobravaju postupke Prištine“ – objasnio je i dodao:

„Ćute i na najnovije rezultate popisa u Hrvatskoj gde se nastavlja proterivanje Srba, ćute i na zahteve za reviziju Dejtonskog sporazuma gde se traži ukidanje Republike Srpske. Ćute i kad ministarstva spoljnih poslova Albanije I Kosova potpisuju različite sporazume kojima se predviđaju zajednička diplomatska predstavništva i pomoć u priznavanju Kosova. Jedino Evropska  unija i  Zapad reaguju kada treba pretiti Srbiji, kao, na primer, zbog plana konsultacija dva ministarstva spoljnih poslova, Srbije I Rusije. Kao ministar spoljnih poslova, za šest godina sam potpisao nekoliko takvih sporazuma sa Rusijom, kao i sa drugim zemljama, što je sasvim uobičajena praksa, i što ni sa čim ne utiće na spoljnu politiku Srbije. Ali, ne smeta njima to, glavni razlog histerije su jasni i odlučni stavovi Predsednika Aleksandra Vučića o suverenoj i nezavisnoj spoljnoj politici Srbije, koji se temelje isključivo na interesima Srbije. Osnovni principi međunarodnog prava važe valjda i za Srbiju, i za naš teritorijalni integritet i suverenitet“ – rekao je Dačić i dodao: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„To je i ono što najviše smeta raznim glasnogovornicima, zašto Srbija tako čvrsto i stalno brani svoj teritorijalni integritet kada su oni procenili da to ne važi za Srbiju – priznajući Kosovo. Oni nikako da shvate da nikakav neprincipijalni pritisak i pretnje neće uticati na Aleksandra Vučića da promeni svoju politiku: „sve za mir, ali Srbiju ni za šta“. U ovim prelomnim trenucima za naš narod i državu potrebno je narodno jedinstvo i stabilnost, i pozivam sve političke stranke da stanu iza ovakve politike Vučica. Što se tiče mene i Socijalističke partije Srbije, kao i uvek stojimo čvrsto u podršci Predsedniku Vučiću, za očuvanje mira i zaštitu naših nacionalnih i državnih interesa“ – završava Ivica. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter