Izvor: Happy BSC
28.01.2022 u 11:44
0

DAČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Saglasni smo da i ovog puta imamo zajedničkog kandidata

U današnjoj emisiji „Dobro jutro Srbijo“ gost je bio Ivica Dačić- Lider SPS-a i predsednik Narodne skupštine.

Socijalistička partija Srbije je druga stranka u Srbiji po snazi i od nas se uvek očekuje da imam svog nekog kandidata, prošli put mi nismo imali kandidata  iz naše stranke  za predsednika, ali naš zajednički kandidat je bio Aleksandar Vučić, mi smo insistirali na tome, rekao je naš gost, Ivica Dačić.

-Zbog lakšeg organizovanje kampanje mi mislio da je bolje da i sada radimo zajedno, mi ćemo svakako planiramo da nastavitmo saradnju i posle ovih izbora.

– Saglasni smo da i ovog puta imamo zajedničkog kandidata.

Naš gost, Ivica Dačić, izjavio je za našu televiziju Happy da bi izbori trebalo biti 15. februara, 90 dana pre isteka mandata predsednika se raspisuju predsednički izbori. Bliži se raspisivanje izbora, mi moramo doneti zakone koje smo predložili, udogovorili vezane za izbore i to je taj dogovor koji smo imali sa Evropljanima i opozicijom, zakoni će od ponedeljka biti u parlamentu, od utorka ćemo već raditi na tome, čekamo  da se verifikuju rezultati referenduma.

-Treba se obezbediti 8000 posmatrača i 8000 zamenika,  to je veliki broj ljudi, a neki nemaju ni toliki broj glasova. 

Jedino gde postoji izvesna doza neizvesnosti i borbenosti je u Beogradu, beogradski izbori, tu će pažnja biti najveća, mi smo svi spremni za izbore, nevezana za to da li ćemo izaći zajedno  sa Srpskom naprednom strankom ili ne.

 Svakako smo spremni  da podržimo zajedničkog kandidata Aleksandra Vučića, to nije laka  politička odluka, rekao je Dačić

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter