Izvor: KURIR
20.05.2024 u 16:12
0

DOKLE MISLITE DA GA NAPADATE: Ana Brnabić reagovala na napade kojima je izložen predsednik Vučić

Predsednica Narodne skupštine, Ana Brnabić, oglasila se na društvenoj mreži X, povodom napada dela medija na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

– Koliko juče sam objavila jedan od milion primera daljeg targetiranja i dehumanizacije Aleksandra Vučića. Nakon što je, u narativu tajkunskih medija i samozaljubljene ”elite”, postalo sasvim normalno da je Aleksandar Vučić: bahat, besprizoran, destruktivan, radioaktivan, samoljubiv, despot, bolestan, zao, manipulativan, lažov, narcisoidan, nevaspitan, toksičan, beskupolozan, politički defekt, produkt zmijskog gnezda, nepomenik, da mu otac nije otac, a dete mu nije dete, da je šef mafije i rodonačelnik organizovanog kriminala, i mnogo toga najgoreg što jedan ljudski um može da zamisli (a što smo sve mogli da čujemo u brojnim emisijama i ”dokumentarcima” na temu Vučića), došli smo do toga (juče) da je i ”moralno odavno mrtav”, a evo danas i da je, glavom i bradom, sam ”nečastivi”, dakle – Đavo, Lucifer, Satana – istakla je Brnabić u objavi.

Dodala je i da se napadi na njega neće stišati, uprkos tome što on radi sve u interesu Srbije i srpskog naroda, ali nekima to smeta i njegove napore koriste zarad beskrupuloznog političkog blaćenja i sopstvene promocije.

– I ovako nešto se objavljuje bez ikakvih problema i bez ikakve zadrške, bez komentara novinara, bez ijedne reči neslaganja ili podsećanja na bilo kakve norme i standarde. Danas su dostigli nove visine. Uspeli su da dođu do toga da je Aleksandar Vučić otelotvorenje đavola jer ”svim svojim zemaljskim aktima govori da potire ideju pravde, ljubavi, mira među ljudima i narodima”. Juče sam postavila pitanje – dokle više? Danas smo od Šolakovih medija svi dobili odgovor – nema granica. Još samo da svojom propagandom prestanu da nagovaraju i ubeđuju labilne ličnosti kakva sudbina treba da zadesi Aleksandra Vučića i sami da uzmu pištolj u ruke. To bi bilo hrabrije i poštenije. Zato tako nešto neće uraditi – nastaviće da guraju nekog drugog da to uradi za njih. Sram vas bilo sve zajedno – i one koji ovakve stvari pričaju, i one koji ih objavljuju bez ikakve zadrške, i one koji na sve ovo ćute – zaključila je Brnabić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter