Izvor: Happy BSC
05.09.2022 u 21:40
0

Dragoslav Bokan za „ĆIRILICU“: „Ne može svako da veruje, ne može svako da voli!“

U emisiji „ĆIRILICA“ na kanalu TV HAPPY reditelj Dragoslav Bokan istakao je, na komentar Milomira Marića da je bio srpski nacionalista onda kada su svi to izbegavali, izjavio je da je tako bilo, tako jeste i da se nada da će tako i biti.

„Tako je bilo, tako jeste, a ja se nadam da će tako i biti. Problem sa verovanjima je što ne može svako da veruje, ne može svako da voli. Ja zato često umem da kažem rodoljubavni odnos prema Srbiji, a ne rodoljubivi“, izjavio je Bokan u emisiji „ĆIRILICA“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Taj ponos koji ja osetim svaki put kada dotaknem bilo šta od tih neprocenjivih vrednosti koje smo mi nasledili, mene uvek vraća u onu idealnu perspektivu srpske istorije. Ja zaista u srpskom identitetu pronalazim razloge i za ponos, i za smisao i za nadu i za nešto što treba i što moram da prenosim dalje i da moja dužnost jeste da budem karika u lancu. Mnogi su odustali od toga, mnoge su karike popucale“, kazao je reditelj.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter