Izvor:
16.04.2019 u 15:13
0

KADRI VESELJI: Prištinski političari moraju se složiti i zaključiti sporazum sa Beogradom, ali se o teritoriji Kosova ne može pregovrati!

Predsednik kosovskog parlamenta Kadri Veselji danas je u poseti Kačaniku izjavio da se prištinski političari moraju složiti i zaključiti sporazum sa Beogradom, ali je ponovio "da se o teritoriji Kosova ne može pregovarati".

Verujem da ćemo se sporazumeti, vlast i opozicija, ostaviti razmirice po strani i direktno se upustiti u zaključivanje problema sa Srbijom – rekao je on tvrdeći da je "Kosovo nezavisna i suverena država i da u to nema sumnje".

Prema njegovim rečima, o budućnosti Kosova ne može se pregovarati, jer su njegova teritorija i institucije "nepovredivi", i pripadaju građanima Kosova koji su, kako je rekao, "većinski Albanci, 92 odsto".

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter