Izvor: RTS
09.10.2023 u 19:45
0

KONZUL U IZRAELU:Evakuisani državljani Srbije iz kibuca na jugu zemlje, još nekoliko desetina njih u Aškelonu koji trpi najžešće udare

Počasni konzul Srbije u Izraelu Aleksandar Nikolić kaže da se vode borbe u još tri od provobitnog 21 žarišta na liniji razgraničenja sa Pojasom Gaze, ističući da su naši državljani koji su živeli u kibucu u tom delu zemlje evakuisani.

Nikolić je naveo za da se još nekoliko desetina državljana Srbije nalazi u južnom mediteranskom gradu Aškelonu koji trpi najžešće udare. Kako navodi, Hamas je svoja raketna dejstva proširio na Jerusalim, Tel Aviv i Hašaron.

IZRAEL KREĆE U KONAČNI OBRAČUN: Pogledajte kojom silom Izrael kreće u odmazdu bez trunke milosti

Dodao je da prema podacima tamošnje organizacije koja je pandan Crvenom krstu, preko 800 civila poginulo, 2.500 ranjeno, dok je 150 Izraelaca kidnapovano, među kojima su žene i deca. Na pitanje o dodatnim letovima „Er Srbije“ za Beograd, Nikolić kaže da će nacionalni avio-prevoznik nastaviti da leti prema redovnom režimu.

Podsetio je da su tu i druge avio-kompanije koje imaju povezane letove do Beograda, kao i drumski granični prelazi ka Jordanu i Egiptu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter