Izvor:
02.06.2019 u 12:57
0

MINISTARSTVO ZA RAD, BORAČKA I SOCIJALNA PITANJA: Ministar Đorđević toko posete Republici El Salvador imao više bilateralnih sastanaka!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević je tokom trodnevne posete Republici El Salvador imao više bilateralnih sastanaka sa svetskim zvaničnicima.

Ðorđević je sa predsednikom Višenacionalne Države Bolivije Evom Moralesom razgovarao o diplomatskim odnosima dve zemlje, navodi se u saopštenju resornog ministarstva i dodaje da je Ðorđević Moralesa pozvao da poseti Srbiju što je predsednik Bolivije prihvatio sa oduševljenjem.

Delegacija Srbije na čelu sa ministrom Ðorđevićem prisustvovala je svečanom prijemu kod bivšeg ministra spoljnih poslova El Salvadora Karlosa Kastanede.

Tom prilikom Ðorđević je sa budućim ministrom El Salvadora, Salvadorom Alasom, razgovarao o temama od zajedničkog interesa za obe zemlje.

Ðorđević se potom sastao i sa ambasadorom Kiparske Republike u El Salvadoru, Homerom Mavromatisom, koji je od 2006. do 2010. godine bio ambasador Kiparske Republike u Srbiji, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, srpska delegacija se tokom posete El Salvadoru sastala sa počasnim konzulom Srbije u El Salvadoru Hozeom Luisom Sačaom Melendezom.

Izvor: Tanjug
Foto: Ministarstvo za rad, boračka i socijalna pitanja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter