Izvor: ALO. RS
14.06.2023 u 14:50
2

KRENULI NA TAJNI ZADATAK: Srpska policija uhapsila do zuba naoružane KURTIJEVE SPECIJALCE FOTO

Pripadnici specijalnih jedinica srpske policije uhapsili su danas, na teritoriji centralne Srbije trojicu do zuba naoružanih specijalaca lažne države Kosovo, ekskluzivno saznaju mediji

O ovoj akciji hitno je obavešten šef države Aleksandar Vučić i on se po dobijanju informacije zahvalio svojim domaćinima u ruskoj ambasadi, gde je prisustvovao prijemu povodom obeležavanja Dana Rusije i momentalno se zaputio u zgradu Predsedništva, saznaju Novosti.

mup.rs

Kako Novosti saznaju, reč je je o Rifatu Zeki, Bećiru Sefi i Mustafi Šemu.

„KOREKTAN RAZGOVOR“: Predsednik Vučić razgovarao telefonom sa komandantom KFOR-a

Na forografijima koje ekskluzivno objavljujemo vidi se da je ova trojka bila na specijalnom zadatku. Osim oružja, kod njih je pronađena i oprema za osmatranje, radio veze, kao i mape. Inače, u prištinskim medijima već je krenula priča kako su Kurtijevi specijalci kodnapovani na teritoriji Kosova i Metohiji, ali naša strana ima neoborive dokaze da su uhapšeni na teritoriji centralne Srbije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “KRENULI NA TAJNI ZADATAK: Srpska policija uhapsila do zuba naoružane KURTIJEVE SPECIJALCE FOTO”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter