Izvor: Blic
30.12.2023 u 16:15
0

KAZNE UMESTO ČESTITKI: S policijom otišli na trežnjenje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru isključili su iz saobraćaja petoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.

Policija u Boru zaustavila je vozača „pasata“ (34) koji je vozio sa 2,09 promila alkohola u organizmu, dok je policija u Kladovu zaustavila tridesettrogodišnjeg vozača „opela“ koji je vozio sa 1,21 promil alkohola.

SRPSKA POLICIJA U MEĐUNARODNOJ AKCIJI HAPŠENJA: Evo šta je zaplenjeno (FOTO)

U Majdanpeku policija je zaustavila vozača „punta“ (56) koji je upravljao vozilom sa 1,57 promila alkohola, dok je policija u Negotinu zaustavila tridesetdevetogodišnjeg i četrdesetsedmogodišnjeg vozača „džipa čiroki“ i “mazde” koji su vozili sa 1,28 i 1,98 promila alkohola u organizmu.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter