Izvor: Tanjug
06.11.2022 u 20:48
0

OPOZICIJA U PRIŠTINI KRITIKUJE KURTIJA: Traži se odlaganje odluke o preregistraciji vozila…

Opozicioni političari u Prištini ponovo su danas kritikovali politiku premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija i zatražili odlaganje odluke preregistraciji vozila.

PETKOVIĆ IZNOVA NAPRAVIO MUK SVOJIM ODGOVOROM: „Najveći Kurtijev problem je to što svakog Srbina na severu naziva kriminalcem!“

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja pozvao je Kurtija da odmah prihvati zahtev SAD, Kvinte i NATO da se odluka o preregistraciji vozila odloži do, kako je naveo, postizanja konačnog dogovora sa Beogradom.

Haradinaj je na Fejsbuku ocenio da zahtev za odlaganje odluke o preregistraciji vozila nije samo politički, već garantuje bezbednost tzv. Kosova i bezbednost poretka na severu KiM.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je rekao da oni koji ignorišu taj zahtev ne rade u interesu bezbednosti Prištine ili organa za sprovođenje zakona i optužio Kurtija i „njegove demagoge“ da nisu zainteresovani za bezbednost tzv. Kosova.

Oglasio se i bivši premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti, koji je ocenio da, ukoliko su Kfor i Euleks primorani da se aktiviraju umesto prištinskih institucija, onda politika vlade ne služi interesima Prištine.

Hoti tvrdi da su akcije Prištine po pitanju registarskih tablica u opštinama na severu KiM ispravne, ali napominje da Priština nema podršku prijatelja za preduzimanje tih akcija.

– Ukoliko ovi postupi vlade, koji su ispravni, ali nemaju podršku prijatelja u pogledu vremena njihovog preduzimanja, dovedu do situacije da se umesto kosovskih institucija aktiviraju Kfor i Euleks na održavanju reda i bezbednosti u tim opštinama, onda je jasno da ova politika vlade nije služila interesima države Kosovo – naveo je Hoti na Fejsbuku.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter