Izvor: Kurir.rs/Blic
06.11.2022 u 20:17
0

UDOVICA MUAMERA ZUKORLIĆA OTKRILA PORODIČNE DETALJE: „Njegova imovina još nije podeljena, to će biti učinjeno po šerijatskom pravu!“

Elma Elfić Zukorlić, druga supruga pokojnog muftije Muamera Zukorića, koji je iznenada preminuo pre tačno godinu dana uoči predavanja na Internacionalnom univerzitetu, otkrila je kako se borila sa intrigama koje su isplivale posle njegove smrti, zašto je sa decom napustila rodni Pazar i da li su i šta od muftijinog nasledstva dobili.

NAVRŠAVA SE GODINU DANA OD SMRTI MUAMERA ZUKORLIĆA: Njegova dela, vizionarske ideje i stavovi su ostavili traga, a naslednik Usame nastavlja očevim blistavim prosperitetom!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Govoreći o navodima koji su se u medijima pojavljivali u vezi sa imovinom pokojnog muftije i njenom podelom, Elma je precizirala da taj postupak još nije obavljen.

– Imovina nije podeljena. Deca još uvek nisu dobila što im pripada od oca. Ja sam muftiji dr Mevludu Dudiću, kao vrhovnom poglavaru, prepustila da on odabere šerijatske pravnike koji će rešiti taj postupak. Moja deca i ja ćemo iz poštovanja prema njemu i Islamskoj zajednici prihvatiti dato rešenje bez prigovora – navela je ona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter