Izvor: Tanjug
08.06.2022 u 15:52
0

„OPTUŽNICA SRBIJE JE NIŠTAVNA“ Predstavnici Hrvatske o tužbi za ratni zločin na Petrovačkoj cesti rekli da ona NE MOŽE BITI PRIHVAĆENA!

 Predsednik Hrvatskog generalskog zbora, general-major Marinko Krešić izjavio je da je optužnica Srbije protiv hrvatskih pilota neutemeljena i ništavna i da ne može biti prihvaćena, jer, kako tvrdi, nema ni jedan jedini dokaz.

On je nakon zajedničke sednice parlamentarnog Odbora za odbranu i Hrvatskog generalskog zbora novinarima rekao da su raščlanili sve detalje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Raščlanili smo svaki detalj, da je ta optužnica neutemeljena, da je za nas ništavna, ne možemo je prihvatiti niti u jednom obliku jer nema ni jedan jedini dokaz“, tvrdi Krešić.

On je to rekao komentarišući  potvrđenu optužniču Srbije protiv četvorice hrvatskih pilota za ratni zločin na Petrovačkoj cesti iz avgusta 1995.

ODGOVOR HRVATSKOM PREMIJERU PLENKOVIĆU Predsednik Vučić poručio je da jedini stav Hrvatske poslednjih decenija bio negativan stav prema Srbiji!

Krešić tvrdi da su dvojica od četvoric e pilota članovi Hrvatskog generalskog zbora i smatra da je trenutak podizanja optužnice politički.

Predsednik saborskog Odbora za odbranu Franko Vidović je rekao da je na sastanku bilo reči, između ostalog, o optužnici Srbije, ali i o pitanjima Hrvata u Bosni i Hercegovini.

„Dogovorili smo se da ćemo i ubuduće sarađivati i nalaziti se po potrebi“, rekao je Vidović, prenela je Hina.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter