Izvor: Happy BSC
01.08.2021 u 10:39
0

OTKRIVEN MOTIV BELIVUKOVOG NAPADA U „VIKEND JUTRU“: Oni na izborima ne mogu pobediti, osim ako ne LIKVIDIRAJU VUČIĆA!

Gosti u jutarnjoj emisiji „Vikend jutro“ bili su: advokati Ivan Simić i Sveta Vujačić, kao i Ilija Životić, Internacionalna policijska organizacija. Dotakli su se teme medija, Belivuka i Miljkovića i kako su njihove izjave delovale na Srbiju i vlast.

VAŽNO:

PREDSEDNIK VUČIĆ: „Otvoreni Balkan“ je ISTORIJSKI KORAK ZA REGION – nada, odgovornost i obaveza za bolju budućnost!

LINTA: Neće biti trajnog mira na prostoru bivše Jugoslavije, dok god HRVATI NE OSUDE GENOCID NAD SRBIMA!

DANAS U SRBIJI PAKLENE TEMPERATURE: Evo kakvo vreme nas očekuje narednih sedam dana

– Ja ne mogu da budem Miljkovićev deda, a nije mogao da bude na mojoj svadbi, jer je moja svadba bila 9 godina pre nego što je on rođen. On je rekao da sam ja ugovorio sastanak sa Vulinom i Miljkovićem, pa smo onda otišli u Ritopek, gde je Vulin izabrao odgovarajuću garažu. To je sve urađeno u mom prisustvu. Sve je to monstruozna laž, naravno. Da je to tačno, ja bih bio svedok, a Vulin bi bio optužen, rekao je advokat Sveta Vujačić.

– Ja skajp telefon nikada nisam imao, ja se jedva snalazim i sa ovim kineskim telefonom. Slabo stojim s tehnikom. U 8 država EU je krivično delo posedovanje skajp telefona. Kod nas nije još uvek, ali ima predloga da se to uvede, odgovorio je Vujačić.

– Moja teorija je da grupu Belivuka ne treba gledati izdvojeno, već grupa koja organizuje državni udar. Snajperske puške koje su pronađene kod njih je teško nabaviti na crnom tržištu. Oni su uspeli preko Obaveštajne službe da dođu do tih snajpera, rekao je Ilija Životić.

Kako Ilija Životić kaže, količina naoružanja koja je pronađena bila je namenjena za državni udar i atentat na predsednika Vučića.  On je rekao da je ovo hobotnica koja je imala za cilj da sruši Vučića, i dovede na vlast nekog svog.

– Ja sam protiv toga da pojedini vrše revitalizaciju ovog slučaja, spuštaju loptu. Oni dobijaju informacije iz prostorije gde su bile samo četiri osobe, među kojima i osumnjičeni. Par dana ste imali napade pojedinih medija na sadašnju vlast, i stali su iza toga da je istina to što je Miljković izjavio. Napravljen je medijski pritisak na vlast Srbije, nastavio je. 

– Ja sam shvatio motiv Belivuka i Miljkovića. Ja nisam ni politička figura, ni policijska, ni sudska, on je znao preko medija da sam ja u prijateljskim odnosima sa Vučićem i sa njegovom porodicom, i sa ministrom Vulinom. I to je udar na Vučića i Vulina preko mene, rekao je Vujačić.

– Vučić na izborima se ne može pobediti, oni drugačije ne mogu da ga skinu, osim likvidiranjem. Zato je i spreman atentat. Posle atentata bi bio državni udar na Srbiju, rekao je Vujačić.

– Belivuk je čovek ubio veliki broj ljudi. Imao je sukobe, i naravno da su mnogi hteli njega da ubiju, rekao je Životić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter