Izvor: Alo.rs
12.07.2020 u 08:03
0

Petar Škundrić stao U ODBRANU SINA: On nije RAZBIJAO, SAMO JE SVRATIO na DEMONSTRACIJE!

Kao bomba odjeknula je vest da je u petak uveče zajedno sa grupom huligana koja je divljala ispred Skupštine, pokušavajući da provali u nju, uhapšen i Vladimir Škundrić, sin Petra Škundrića, bivšeg ministra, visokog funkcionera SPS-a i savetnika Ivice Dačića.

Petar Škundrić je u izjavi  povodom tog događaja naveo da je njegov sin na demonstracije „samo svratio i da nije tačno da je kod sebe imao palicu“.

– Sve što imam da kažem na tu temu reći ću tamo gde treba. Vama mogu samo da kažem da apsolutno ništa nije tačno od onoga što se u javnosti pojavilo do sada – u dahu je naveo nekadašnji ministar, koji je potom potvrdio da je njegov sin priveden:

– Da, moj sin jeste uhapšen, ali moj sin nije kod sebe imao palicu, postoje snimci na kojima se to vidi. On nije vršio nikakvo nasilje niti pokušavao da provali u parlament i za to, kako rekoh, postoje ozbiljni dokazi i biće dostavljeni gde treba – naglasio je on.

Na pitanje šta je njegov sin uopšte radio na nasilnim demonstracijama, Dačićev savetnik je odgovorio:

– On je tamo svratio, nije hteo da beži kao drugi i to je to.

Povodom ovog događaja oglasio se i lider SPS-a Ivica Dačić, navodeći da bi Vladimir Škundrić trebalo da snosi sve zakonske posledice. Dačić je istakao da su i on lično i SPS, među prvima, isto veče najoštrije osudili divljanje huligana, nasilni upad u Skupštinu i napad na policiju, i rekli da to nema nikakve veze sa epidemijom koronavirusa, već da je to pokušaj nasilnog preuzimanja vlasti.

– Zahtevali smo najoštriju reakciju nadležnih organa i hapšenje huligana. To važi za sve, bez izuzetaka. Vladimir Škundrić nema nikakve veze sa SPS-om i treba da snosi sve zakonske posledice – rekao je Dačić.

Mladi Škundrić koji je u momentu hapšenja na licu imao masku, kako su objavili mediji, obratio se policajcima rečima: „Da li znate da sam ja sin Petra Škundrića?“

On je naveo i da je krizno vreme – ulične demonstracije i nasilje – prilika da predsednik Aleksandar Vučić vidi ko bi ostao uz njega i kada je teško.

SVE O KORONI

PAPRENE KAZNE za nepridržavanje: Danas stupa na snagu NOVI PRAVILNIK za zaposlene i poslodavce!

MRAČNE PROGNOZE IZ SZO Korona će dugo biti među nama

Situacija u Novom Pazaru NEŠTO BOLJA! Dvoje priminulih tokom noći!

LONČAR najavio! Institut za reumatologiju POSTAJE KOVID BOLNICA!

CRNE BROJKE IZ VOJVODINE Pune se bolnice, još 126 obolelih

– Krizni menadžment, odnosno upravljanje državom u krizi i upravljanje sobom u krizi jeste važna stvar. Vučić je mogao da vidi i da pretpostavi ko će ostati uz njega i kad bude teško. Kada je lepo, kada je stranka jaka i na vlasti, ne možete da dođete do prvih redova u sali na skupovima. Kada je teško, isprazne se prvi redovi – kazao je Dačić.

Takvo iskustvo, kako je rekao, imala je stranka koju vodi. Video je kako su se posle 5. oktobra ispraznili prvi redovi u salama, pobegli su i ograđivali se od Slobodana Miloševića pojedinci koji su ga najviše zloupotrebljavali.

– Vučić dobro zna ko mu se javio i ko ga je podržao, a nije čekao da vidi šta će da se desi – rekao je Dačić.

On je istakao da su Vučić i on svojevremeno zvali predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana tokom neuspelog puča i da nisu čekali da vide ko će da pobedi. Zbog toga su, kako je rekao, odnosi dve zemlje na višem nivou.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter