Izvor: INFORMER
20.05.2024 u 16:47
0

PRAVDAJU SE DA NISU ZNALI: EULEKS reagovao na upad Kurtijeve policije u ekspoziture Poštanske štedionice!

EULEKS nije bio unapred obavešten. Nadziremo u Severnoj Mitrovici i Zvečanu, odgovorili su iz Euleksa za Kosovo onlajn na pitanje da li su bili obavešteni o današnjoj akciji tzv. Kosovske policije, čiji su pripadnici upali u ekspoziture Poštanske štedionice na severu KiM

Podsetimo, koordinisana akcija tzv. Kosovske policije i upadi u poslovnice BPŠ počeli su danas istovremeno oko 15 sati u sve četiri opštine na severu KiM.

Nakon upada klijenti banke koji su se u tom trenutku našli u poslovnicama Poštanske štedionice napustili su objekte dok se ispred zgrada banke u sve četiri opstine nalaze pripadnici tzv. Kosovske policije naoružani dugim cevima.

Kako se saznaje pripadnici specijalnih jedinica raspoređeni su na više punktova u ulicama koje vode prema bankama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter