Izvor:
12.03.2018 u 17:02
0

PREDSEDNICA NARODNE SKUPŠTINE SRBIJE NA SVČANOJ CEREMONIJI: Gojković na inauguraciji predsednika Čilea!

Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković prisustvovala je u ime Srbije inauguraciji novoizabranog predsednika Republike Čile Migela Huan Sebastijana Pinjera.

Gojković je prisustvovala svečanoj ceremoniji primopredaje predsedničke dužnosti, kao i na prijemu koji je priredio predsednik Pinjera.

Predsednica Narodne skupštine je prenela čestitke predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uputila poziv predsedniku Pinjeri da poseti Srbiju i izrazila uverenje da će Srbija i Čile nastaviti da razvijaju prijateljske odnose, navodi se u saopštenju iz parlamenta.

Predsednica Narodne skupštine razgovorala je sa brojnim predsednicima i visokom zvaničnicima na marginama inauguracije predsednika Čilea o unapređenju bilateralnih odnosa i razvijanju saradnje, među kojima i sa predsednicima Bolivije i Ekvadora Evom Moralesom i Lenjinom Morenom.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter