Izvor: KURIR
20.05.2024 u 07:40
0

PREDSEDNIK DOBIO BLAGOSLOV PATRIJARHA PORFIRIJA PRED PUT U NJUJORK: Sa Vučićem u Hramu Svetog Save premijer Vučević i Dodik

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, ovoga jutra je pred put u Njujork, bio zajedno sa patrijarhom Porfirijem u Hramu Svetog Save.

Patrijarh Porfirije je nakon molitve blagoslovio predsednika Srbije pred odlazak u Njujork.

Molitvu predvodi patrijarh Porfirije.

Nakon molitve, predsednik Vučić dobio je blagoslov patrijarha Porfirija.

VIJORE SE SRPSKE ZASTAVE! Novosađani se okupili ispred dvorane Spens; Miting izborne liste „Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra“

 

Predsednik stigao u Hram Svetog Save

Sa predsednikom Srbije su i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, kao i premijer Srbije Miloš Vučević. U hramu su i brojni zvaničnici iz Srbije i RS.Podsetimo, predsednik Vučić putuje danas u Njujork gde će učestvovati na sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, na kojoj će se razmatrati Rezolucija o Srebrenici, a koja je zakazana za 23. maj.

kom jučerašnjeg obraćanja, predsednik Vučić je najavio da će se pred put pomoliti Bogu i da će se narednih dana baviti samo interesima Srbije.

– Narednih pet dana neću odgovarati na pitanja domaće politike, baviću se samo našom jedinom Srbijom i našim interesima. Borbom za našu Srbiju. Hvala građanima koji su uz svoju zemlju. Znam da mi neće oprostiti što sam im sve trikove prozreo, ne plašim ih se, ne plašim se zatvora, ni smrti, plašim se samo svog naroda, Boga… Pomoliću se Bogu pred put u Njujork. Oslonićemo se pre svega na svoje snage, na svoju energiju i na naš rad – najavio je predsednik Vučić.

On je juče istakao i da će se Srbija suprotstaviti jače nego ikada.

– Znam kolika je sila koja nam preti, znam koliko su veliki i snažni, ali jedino u šta sam siguran je da ćemo dati sve od sebe i suprotstavićemo se jače nego što misle.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter