Izvor: Tanjug
18.08.2022 u 21:00
0

PREDSEDNIK SE OGLASIO IZ BRISELA Aleksandar Vučić poručuje: „Obratiću se građanima u narednih 48 sati!“ (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je iz Brisela, gde je učestvovao u razgovorima Beograda i Prištine, da je ovo bio težak dan za našu zemlju i naglasio da će nastaviti da se bori za mir i stabilnost.

„Težak dan je za nama, bio je težak dan za sve građane i celu zemlju. Ne mogu da kažem da je uspešno završen, ali se uzdržavam od drugih komentara jer se nadam da je moguće da nekim čudom postignemo kompromisno rešenje. Zato ću nastaviti da se borim za mir i stabilnost“, saopštio je Vučić u video-obraćanju putem Instagrama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vučić je najavio da će se obratiti građanima u narednih 48 sati.

„TO JE SAMO ČINJENICA“ Ričard Grenel otkriva: Kurti odbio svaku ideju koju su predsednici SAD predložili!

„Jedva čekam da se vratim u Srbiju!“, napisao je predsednik.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter