Izvor: TANJUG
09.09.2024 u 11:10
0

PREDSEDNIK SRBIJE: Aleksandar Vučić razgovarao sa Lin Vuom

Vučić razgovarao sa Lin Vuom o strateškom partnerstvu Srbije i Kine

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu sa sekretarom Komiteta Komunističke partije Kine u provinciji Šandong Lin Vuom o najvažnijim pitanjima bilateralnih odnosa sa Kinom i brojnim aspektima strateškog partnerstva dve zemlje.

IVICA DAČIĆ NA GLOBALNOM FORUMU: Srbiju i Kinu vezuje čelično prijateljstvo

„Posebna tema razgovora bili su tekući projekti brzih saobraćajnica, konkretni koraci po pitanju buduće saradnje, kao i planovi u oblasti razvoja i modernizacije infrastrukture u sektorima putnog i vazdušnog saobraćaja“, objavio je Vučić na instagramu.

Vučić je naveo da je na sastanku naglasio da je Srbija zadovoljna radom kineskih kompanija, ne samo u smislu brzine i kvaliteta izvođenja radova, već i zbog inovativnih rešenja i stručnosti koje značajno podižu infrastrukturne standarde naše zemlje, čineći je privlačnom destinacijom za investitore.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter