Izvor: HAPPY BSC
13.01.2023 u 12:13
0

PREDSEDNIK VUČIĆ O NAPADIMA NA DANILA: Radi se o kriminalizaciji moje porodice, pokazaću papire u „Ćirilici“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarišući napade na njegovog sina Danila, istakao je da se na kraju sve svelo na mržnju i kriminalizaciju njega i njegove porodice.

– Samo gola mržnja prema meni, bez ikakve argumentacije. Prvo su rekli da je član delegacije, kada su ustanovili da je to laž, onda su se pitali šta će on tamo, a kada su čuli da ide godinama… Onda su rekli da ide mnogo obezbeđenja. Kada sam rekao da ću da pokažem papire u emisiji „Ćirilica“, onda odjednom nemoj da pričamo o tome… Na kraju sve se svelo na mržnju. Ustanovili smo da nijedan protokol nije prekršen. Kao i za sve drugo, kao i za Jovanjicu – kazao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter