Izvor: Kosovo Online
13.01.2023 u 13:12
0

RANJENI DEČAK IZ ŠTRPCA IZAŠAO IZ BOLNICE: Mali Stefan pušten na kućno lečenje

Dečak koji je ranjen na Badnji dan pušten na kućno lečenje

Stefan Stojanović, 11-godišnji dečak koji je ranjen na Badnji dan nedaleko od Štrpca, otpušten je iz bolnice u Gračanici na kućno lečenje.

Stefanova majka Zorica Stojanović navela je da seon oseća dobro i da je srećna, kao i ostali članovi porodice, što se vraća kući.

SUTRA JE MALI BOŽIĆ: Završni dan u božićnom svetkovanju i Vasiljevdan – devojke koje žele da se udaju moraju da ispoštuju ovaj prastari običaj

Stefan Stojanović (11) i mladić Miloš Stojanović (21), ranjeni su u incidentu kod Štrpca, kada je na njih iz pištolja pucao Albanac Azem Kurtaj, aktivni pripadnik KBS.

Slučaj je okarakterisan kao pokušaj ubistva, a Kurtaj je u sudskom pritvoru.

Pre Stefana, koji je pogođen u rame, na kućno lečenje pušten je Milan Stojanović, koji je ranjen u šaku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter