Izvor: Informer
29.04.2024 u 10:02
1

DERU SE, LUPAJU, PRAVE HAOS: Majka iz Beograda na mukama, komšije joj zagorčavaju život!

Oni koji žive u stambenim zgradama često su na mukama zbog pojedinih komšija koji ne poštuju kućni red i mir. Pojedini stanari zgrada žale se na komšije koji prave buku, ali i na one koji slušaju glasnu muziku do kasno u noć.

To može biti poseban problem za roditelje sa malim bebama i decom, a s a tim problemom trenutno se bore i stanari jedne zgrade na Zvezdari.

– Već treću noć zaredom porodica koja ima troje male dece pušta muziku do daske sa otvorenom terasom do 5-6h ujutru. Deru se, lupaju, haos – napisala je jedna Beograđanka.

 

 Imam malu bebu i išla sam da ih lepo zamolim da samo malo utišaju, oni su još više pojačali – napisala je ona.

Kaže zvala je i komunalnu miliciju, rekli su joj da će doći, ali da su pretrpani.

Beba mi je budna, plače i što je najgore, nemam ja jedina bebu u zgradi i niko ne sme da ode i da im kaže, nego svi ćute i pričaju između sebe i postavljam pitanje ko je ovde gori? – upitala je ona.

Korisnici društvenih mreža su je savetovali da pozove socijalnu službu.

– Ako više ljudi zove i ako se zove više puta zaredom dolazi komunalna, jer vide da nije u pitanju proslava, već svakodnevno pravljenje buke – navodi se u jednom od komentara.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DERU SE, LUPAJU, PRAVE HAOS: Majka iz Beograda na mukama, komšije joj zagorčavaju život!”

  1. Samo da ne ispadne kao sa onim nesrećnim čovekom koji je otišao u zatvor zbog petardi za Novogodišnju noć jer ga je komšija prijavio, on nije imao da plati kaznu pa su ga zatvorili , a tamo su ga zatvorenici kinjili, mučili i na kraju ubili , šta čovek dožive zbog svog inata i sve zbog petarde , kada vas neko prijavi odmah platite kaznu makar i pozajmili , nemojte da se inatite sa tim naplatama i da mislite da je u zatvoru lepota od života .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter