Izvor: Tanjug
06.10.2022 u 18:59
0

Predsednik Vučić u Pragu impresionira svojom mudrom interpretacijom i stavovima: „Srbija ni danas nije uvela sankcije Rusiji…“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Pragu da će uvek čvršće i tvrđe štititi interese Srbije nego svi oni koji ga kritikuju i poručio da ni danas, 6. oktobra Srbija nije uvela sankcije Rusiji.

Vučić na Samitu u Pragu zatražio da se još jednom razmotri odluka o uvozu nafte, Radev i Micotakis stali uz Srbiju!

On je to rekao odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše kritike koje stižu od političkih protivnika iz Beograda u vezi zabrane uvoza ruske nafte u kojima tvrde da se sada vide posledice neusklađivanja politike Srbije sa EU.

Vučić je ocenio i da je to veoma površan stav.

“Sad hoće da pomognu Rusima da bi napakostili Srbima? Jel to ta logika? Malo vam je glupa logika. Sa druge strane da to donesemo (uvedemo sankcije) da neko kaže da time vodimo računa o svojim interesima, hajde da sagledamo šta smo uradili na drugoj strani protiv sebe i svojih interesa”, rekao je Vučić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da zato nikada nije govorio „nikada“ ili „moramo“.

„A moje “možda“ je uvek značilo mnogo vise i bilo mnogo jače nego nečije tvrdo “da“. Moje “pokušaću“ je značilo mnogo vise nego nečije najsnažnije obećanje”, poručio je Vučić.

On je podsetio i da su oni koji mu danas govore da je trebalo da se odavno uvedu sankcije govorili da će to učiniti 3. aprila posle izbora.

Dodaje da je jedino na šta se zaklinje je Ustav Srbije, Miroslavljevo jevanđelje i interes Srbije.

“A da ću uvek čvršće i tvrđe da štitim interese Srbije nego svi oni, čini mi se da su ljudi u Srbiji to znali i zato su meni i listi koju vodim dali toliko poverenje,” zaključio je predsednik Vučić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter