Izvor: Kosovo Online
11.12.2023 u 15:31
2

ŠIPTARI I LAŽNI ALBANSKI SVEŠTENIK PROVALILI U SRSPKU CRKVU U PODUJEVU! Podneta krivična prijava

Krivična prijava za provalu u hram svetog Arhangela Mihaila u selu Rakitnica kod Podujeva podneta je tužilaštvu, naveli su iz Euleksa za Kosovo onlajn.

Kako su istakli iz ove Misije, „u skladu sa svojim snažnim mandatom za praćenje, Euleks prati ovaj slučaj“.

Eparhija raško-prizrenska se još 6. decembra oglasila saopštenjem u kojem su rekli da je krivična prijava od strane Eparhije policiji „odbijena u dva navrata, 1. decembra i 5. decembra kada je Eparhija ponovo pokušala preko svoga advokata da podnese krivičnu prijavu policiji u prisustvu Euleks monitoring tima“.

„BIĆE ULOŽENO VIŠE OD 10 MILIONA EVRA“: Vučić obišao radove u JDP (FOTO, VIDEO)

Na pitanje Kosovo onlajna da li je moguće za Kosovsku policiju da odbije krivičnu prijavu, dobili smo iz Euleksa naredni odgovor:

„Sa pravne tačke gledišta, Kosovska policija ne može da odbije nijednu podnetu krivičnu prijavu. Međutim, potvrđeno je da je krivična prijava podneta tužilaštvu“, naveli su u pisanom odgovoru iz Euleksa.

Podsetimo, u hram svetog Arhangela Mihaila u selu Rakitnica kod Podujeva, 28. novembra je provalila grupa ljudi na čelu sa samozvanim sveštenikom Nikolom Džufkom, građaninom Albanije.

U istom hramu, 6. decembra održana je liturgija koju je sa blagoslovom episkopa raško-prizrenskog Teodosija služio iguman manastira Visoki Dečani arhimandrit Sava uz sasluženje nadležnog paroha protojereja Staniše Arsića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ŠIPTARI I LAŽNI ALBANSKI SVEŠTENIK PROVALILI U SRSPKU CRKVU U PODUJEVU! Podneta krivična prijava”

  1. Zato Srbi u ocima drugih su gubitnici i lazovi,jer su Narcisti.Kako moze da bude Lazan? Optuzba treba da glesi za Uzurpiranje,a ne za Lazni sveshtenik,jer na svetu nisi samo Srbi i Rusi pravoslavci,danas ima pravoslvci u svakoj zemji,u svaku naciju i u svaku rasu,ima pravoslavni jevree,crnce,kineze…..Dal je Koshtunica lazan pravoslavac, ja mislim da nije,jer je samovoljno primio pravoslavni veru,i on je veci pravoslavac i od mene,koi su moi roditeli bez soglasnost i nepunoljetan su me upisali u pravoslavca bez moe znanje i suglasnost.DANAS JA SAM PRAVOSLAVNI VERNIK PO TRADICIJU.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter