Izvor: Kosovo Online
11.12.2023 u 15:05
0

BILI SMO ODLIČNO PRIPREMLJENI KAO I UVEK: PETKOVIĆ i LAJČAK o ZSO u BRISELU! FOTO

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković sastao se danas u Briselu sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom, a kako je saopštio, sa njim je razgovarao o svim do sada postignutim sporazumima sa posebnim akcentom na formiranje ZSO, ali i preko potrebnoj deeskalaciji.

Petković je u objavi na društvenoj mreži „X“ istakao da se razgovaralo o izradi nacrta statuta ZSO, kao i o pitanju nestalih.

„U razgovorima o formiranju ZSO i izradi Nacrta Statuta ZSO, kao i pitanju nestalih i drugim važnim temama učestvovali su i naši eksperti kao deo delegacije Beograda. Kao i uvek, u Brisel smo došli odlično pripremljeni“, naveo je Petković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter